Ανταλλακτικά

Η Peugeot προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες συντήρησης και επισκευής του δικού σας Peugeot , σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα γνησίων ανταλλακτικών, απολύτως κατάλληλη για το αυτοκίνητό σας και σας εξασφαλίζει τον καλύτερο συνδυασμό σε αξιοπιστία / τιμή / ασφάλεια.

Τα γνήσια ανταλλακτικά Peugeot σχεδιάζονται με τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που διέπουν τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των αυτοκινήτων Peugeot στη γραμμή παραγωγής.
Τα γνήσια Ανταλλακτικά Peugeot χρησιμοποιούν υλικά της υψηλής ποιότητας και για να παρέχουν αξιοπιστία , μακροζωία, και ασφάλεια στο όχημα σας, υποβάλλονται σε μια σκληρή σειρά δοκιμασιών.

Μόνο με τη χρήση των Γνήσιων Ανταλλακτικών , το Peugeot σας, θα διατηρήσει στον χρόνο όλες τις εγγενείς ιδιότητες του , όσον αφορά την αξιοπιστία, την ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική απόλαυση.

Μήπως πρέπει να αλλάξετε κάποιο ανταλλακτικό στο Peugeot σας; Βοηθείστε για την μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του αυτοκινήτου σας, επιλέγοντας ένα ανταλλακτικό ανακατασκευής. Τα ανταλλακτικά ανακατασκευής έχουν ανακαινιστεί μετά από μια εξαιρετικά αυστηρή διαδικασία από μεταχειρισμένα ανταλλακτικά που συλλέγονται από τα οχήματα Peugeot και έχουν την εγγύηση του ίδιου κατασκευαστή ως νέα Γνήσια Ανταλλακτικά, χάρη σε μια αυστηρή διαδικασία ανακαίνισης.

Τα ανταλλακτικά ανακατασκευής παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του Peugeot σας και το διατηρούν σε άριστη κατάσταση λειτουργίας. Σε συνδυασμό δε με το μειωμένο κόστος αγοράς , αποτελούν την κατάλληλη λύση, ανάλογα την ηλικία του οχήματός σας.
Μπορείτε και εσείς επίσης να συμβάλλετε στη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος: για ανακύκλωση και περιορισμό των αποβλήτων των αυτοκινήτων.